Start Paket Tarifa

Pronađite jednostavna rešenja za vaše probleme

Ukoliko imate pitanje na koje nije odgovoreno ovde, naš tim iz Korisničkog Centra je tu da vam pomognu.

Pronađite jednostavna rešenja za probleme
Imate pitanje ili problem? Probajte prvo naš Vodič za Brza Rešenja - rešenja i informacije za sva često postavljena pitanja. Hvala vam što koristite Vodič za Brza Rešenja - ukoliko još uvek imate pitanja ili vam je potrebna pomoć kontaktirajte naš korisnički servis. 

Šta je start paket?

Start Paket se odnosi na SIM karticu koju ste dobili/kupili online ili u maloprodajnom objektu. SIM Kartica Start Paket koji vi izaberete može ili ne mora da ima već dopunjen kredit.

Šta je start paket tarifa?

Start Paket Tarifa označava stopu tarife koja je naplaćena na Start Paketu sve dok je prva Dopuna akreditovana na SIM kartici nakon čega se standardna tarifa odnosi na sav preostali kredit. Kliknite ovde za detalje.

Koliko kredita se već nalazi na start paketima?

Ako vaš Start paket ima već dopunjen kredit, to bi trebalo da bude vidljivo označeno na vašem start paketu. Ukoliko vaš start paket nema označen iznos kredita, onda najverovatnije i ne sadrži kredit.
Da proverite iznos već dopunjenog kredita stavite nov Vectone Mobile SIM u vaš mobilni, ukucajte  *102#  i pritisnite dugme za poziv.

Imam novi Vectone Start Paket. Na kojoj sam tarifi?

Bićete na našoj start paket tarifi sve dok ne dopunite po prvi put. Ako vaš start paket nema već dopunjen kredit, ovo se ne odnosi na vas, jer onog trenutka kada dopunite vaša tarifa će se automatski prebaciti na našu Regularnu / Standardnu tarifu. Međutim, ukoliko ste kupili Start Paket sa već dopunjenim kreditom, mi vam preporučujemo da dopunite svoj SIM odmah da bi ste se prebacili na Regularnu tarifu.

Šta će se desiti sa mojim Start paket kreditom kada dopunim?

Nećete izgubiti nikakav kredit. Standardna tarifa će se odnositi na sav vaš kredit (neiskorišćen kredit + nova dopuna kredita).