ČPP za PrePaid Pakete

Pronađite jednostavna rešenja za vaše probleme

Pogledajte listu često postavljanih pitanja o Vectone mobile PrePaid servisu. Ukoliko imate pitanje na koje ovde nije odgovoreno, naš tim Korisničkog Servisa je tu da vam pomogne.

Pronađite jednostavna rešenja za probleme
Sledeće je lista često postavljanih pitanja o Vectone mobile PrePaid servisu. Ukoliko imate pitanje na koje ovde nije odgovoreno, naš tim Korisničkog Servisa je tu da vam pomogne. 

Šta sledi nakon što izaberem paket?

Prepaid paketi mogu da se aktiviraju samo ukoliko je potreban kredit dostupan, od poslednje dopune sa Vectone mobile multifunkcionalnog vaučera. Korisnik može da se pretplati na samo jedan paket mesečno. 

Kako da platim pretplatu za paket?

Iznos pretplate za Paket je direktno naplaćen sa kreditnog balansa, stvoren od vaših dopuna sa Vectone mobile multifunkcionalnih vaučera. Zato, pre pretplaćivanja na paket, molimo vas pobrinite se da imate dovoljno kredita sa važećeg multifunkcionalnog vaučera na vašem računu. 

Da li treba da se pretplatim svakog meseca

Mi znamo da naši korisnici vole PrePaid pakete, iz tog razloga imamo automatsku obnovu za pakete. Nakon što se pretplatite na paket, mi automatski umanjujemo kredit sa vašeg računa i obnavlja se svakog meseca od datuma pretplate ili poslednje obnove.

Kako mogu da ukinem pretplatu na paket ili ukinem automatsku obnovu?

Da ukinete pretplatu ili automatsku obnovu, ukucajte ‘Stop’ praćeno sa 'kodom' paketa na 345. Molimo vas imajte u vidu, da ukinete automatsku dopunu, korisnik mora da ukine pretplatu pre datuma obnove. 

Ja sam Vectone mobile Plus korisnik, kako mogu da se pretplatim na paket?

PrePaid paketi su samo dostupni sa Vectone mobile standardnim multifunkcionalnim dopunskim vaučerima. Ali, ukoliko je vaša poslednja dopuna sa Vectone Mobile Plus multifunkcionalnog vaučera, možete da se dopunite sa Vectone mobile standardnim multifunkcionalnim vaučerom i postanete kvalifikovani za pretplatu na paket. 

Kako mogu da promenim broj koji je pretplaćen na neograničen Prepaid paket?

'Registrovani Broj' pretplaćen na neograničen PrePaid Paket je važeći 30 dana i ne može da se promeni na pola tog vremena. Ali, uvek možete da ukinete pretplatu i ponovo se pretplatite na paket sa drugim brojem, nakon isteka roka paketa. 

Gde mogu da kupim dopunsku karticu da aktiviram Ponudu Prepaid Paketa?

Ne postoji zasebna dopunska kartica da aktivirate Ponudu PrePaid Paketa; samo treba da se pobrinete da je poslednja dopuna sa bilo kog Vectone mobile standardnog multifunkcionalnog vaučera. Odatle, možete da se pretplatite na Ponudu PrePaid Paketa i uživate u pogodnostima!